Airmat HL Duo

A - Airmat HL Duo - maat M

Vanaf € 129,95 Normale prijs € 199,95

Productomschrijving

Productomschrijving

Reden aanbieding: mat gaat uit assortiment

Exped Airmat HL Duo - Superlichte tweepersoonsmat

De Airmat HL Duo is een tweepersoonsmat en dat is prettig want dan heb je 's nachts nooit meer last van matjes die uit elkaar schuiven. Het is dezelfde mat als de Synmat HL Duo, maar dan zonder extra isolatie. Hierdoor is de Airmat lichter en nog iets compacter dan z'n broertje. Voor iedereen die in de zomer kampeert nog steeds meer dan warm genoeg. De lucht in het matje zorgt ervoor dat deze mat een isolatiewaarde van 1,3 heeft en als het 's nachts niet kouder wordt dan een graadje of 8 houdt de mat je heerlijk warm. Het luchtbed is voorzien van 2 aparte luchtkamers, waardoor een bewegingsbuffer ontstaat tussen de 2 slapers. Beide kamers zijn voorzien van 1 ventielen om de mat op te blazen en leeg te laten lopen. Uiteraard is de Airmat HL Duo ook prima als luxe éénpersoonsmat te gebruiken natuurlijk, want met een gewicht van minder dan 1000 gram is dat geen probleem.

De Airmat HL DUO is voorzien van een anti-slip GripSkin coating, waardoor de slaapzak beter op de slaapmat blijft liggen. Om te voorkomen dat je van de mat afrolt zijn de buitenste banen van de mat wat hoger. Daarnaast wordt standaard de Schnozzel Pumpbag UL meegeleverd om het opblazen van het matje sneller te laten verlopen.

Materialen
Bovenkant: 20D polyester, TPU polyether film laminate, hydrolysis resistant, Honeycomb GripSkin coated
Onderkant: 20D polyester, TPU polyether film laminate, hydrolysis resistant, PU flatvalves 

Exped
Uit Zürich komt het Zwitserse Exped. Degelijkheid en zorg voor detail staan altijd op nummer één. Naast de gebruikte topmaterialen natuurlijk. Het is inmiddels dan ook een zeer gerenommeerd buitensportmerk en wij zijn blij dat we het in ons assortiment hebben. Exped geeft 2 jaar garantie op deze mat. 

Airmat HL Duo M:
• 183x105/82x7 cm
• Gewicht: 700 gram
• Pakvolume: 20x13 cm
• R-waarde: 1,3
• Temperatuur: +8 ºC
• Wordt geleverd inclusief opblaaszak

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702529
EAN / ISBN 7640171993225

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewA - Airmat HL Duo - maat M
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!