Marathon Supreme

Marathon Supreme !

Vanaf € 46,90

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Schwalbe Marathon Supreme - Licht qua gewicht en licht qua rollen

De Schwalbe Supreme kan eigenlijk ook overal voor gebruikt worden, maar is natuurlijk minder sterk dan bijv. de oersterke Mondial. Maar we fietsen niet allemaal door de woestijn. Hier staat tegenover dat hij haast maar half zo zwaar is en een lagere rolweerstand heeft. HIernaast heeft de Supreme een prima grip in de bochten. U zult niet snel het gevoel gaan hebben dat u onderuit glijdt. Bijna al onze klanten kunnen dus zo deze Supreme aanschaffen en gaan gebruiken. Voor uw 5000 km tocht maar bijvoorbeeld ook voor uw woon- en werkverkeer.

De Supreme is de oervader van alle Evolution Line Marathon banden. Met HD-SpeedGuard en RoadStar Triple compound biedt hij geweldige kwaliteit als het gaat om lekbescherming en grip onder natte weersomstandigheden. Met zijn fijne LiteSkin zijwand is hij beslist de lichtste en sportiefste uitvoering van de Marathon Evo Line.  De Schwalbe Marathon Supreme behoort tot de top in de Schwalbe Marathon collectie en is door zijn rubber samenstelling ook zeer geschikt voor electrische fietsen. Wij verkopen de Supreme als vouwband. Deze heeft een kevlar hieldraad is daardoor lichter dan de niet opvouwbare.

Vergelijk de door ons geselecteerde Schwalbe banden
We hebben voor u een overzicht gemaakt, met daarin de waarden als rolweerstand, gewicht, grip etc. Hierdoor kunt u makkelijk zien welke band het beste bij uw fietsvakantie past.

 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnr: 700015
EAN / ISBN 4026495770569

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewMarathon Supreme !
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)