Escape Quest Short Heren

Men Escape Quest Short !

Vanaf € 49,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Pearl Izumi: Escape Quest Short koersbroek Heren

Mocht u op uw vakantiefiets ook graag een racebroek aan hebben dan is deze Pearl Izumi meer dan goed genoeg. Uiteraard kunt u hem ook gewoon thuis op het racefietsje aan want óók daar is hij voor bedoeld.
PI's populaire Quest is een eeuwige favoriet en definieert de volgende waarden: goede pasvorm, duurzaam en comfort tegen een prettige instapprijs. Deze fietsbroek uit de Escape serie van Pearl Izumi is speciaal ontwikkeld met het oog op zoveel mogelijk comfort in het zadel. En daarmee dus zeer geschikt voor de vakantiefietser.

Escape Quest of Attack Short?
Naast deze Escape Quest Short hebben we ook nog de Attack Short van Pearl Izumi in ons assortiment (zie aanverwante artikelen). De Attack is iets meer gericht op de sportieve fietser. Dit merk je vooral aan de pasvorm: de Attack sluit net wat beter/strakker aan. Daarnaast zijn de pijpjes van de Escape Quest Short iets korter.

Kenmerken:
• Strakke pasvorm
• SELECT Transfer stof zorgt daadwerkelijk voor een goede compressie en vochtafvoer
• Siliconen leg-gripper  
Anatomisch ontwerp uit 6 delen
SELECT Escape 1:1™ zeem voor schuurvrij comfort
Gedraaide zoom met siliconenprint houdt de broek comfortabel op zijn plek
• BioViz™ reflecterende elementen voor veilige zichtbaarheid bij weinig licht  
• Binnenbeenlengte 24 cm (maat M)
• 
Body: 88% nylon 12% LYCRA® elastane / UPF 50 +
• Gewicht: 240 g/m²

Men's SELECT Escape 1:1™ Zeem
• Voelt zacht aan de huid

• Voorgevormd en sluit goed aan op het lichaam

Pearl Izumi en fietskleding
1:1 is de methodologie die Pearl Izumi toepast om kleding en schoeisel te vervaardigen die van het lichaam uitgaat. In deze benadering komen kunst en wetenschap samen, waardoor er uitrustingen ontstaan die nauwkeurig de bewegingen van de menselijke machine volgen

De perfecte pasvorm is het begin van elke geweldige rit. De verhoudingen van de voor- en achterpanden van de shirts worden op maat gemaakt voor hun soort gebruik. Van de buitenzool naar de binnenzool, naar de sluiting, naar de sok is een nauw luisterend systeem van samenkomende delen. De dikte van de zeem wordt tot in de perfectie afgestemd op de vorm van het lichaam. Er zit nooit een naad op, tenzij er een dwingende reden voor is. Tot slot past ieder Pearl Izumi-product ‘als een handschoen’, ongeacht of het een shirt, jack, fietsbroek of schoen is. Dat anatomisch perfecte raakvlak van lichaam en uitrusting vormt het uitgangspunt van elk product dat we maken. 

Pearl Izumi’s 1:1 technologie zorgt voor het perfecte raakvlak tussen de sporter en zijn uitrusting. Schoeisel en kleding die ontworpen en gevormd is om perfect om je lichaam te passen als het in beweging is. Vervaardigd om net zo goed te voelen en te presteren bij kilometer 100 als bij kilometer 10. Ze ontwerpen niet om alleen maar mooi “op de plank” liggen, maar voor het vormgeven, boetseren, modelleren en aanpassen van om een cruciale verbinding tussen de menselijke machine en de fiets: het beste vervoermiddel dat er ooit bedacht is.   

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702192
EAN / ISBN 888687525647

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewMen Escape Quest Short !
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!