Mummyliner Cotton

Mummyliner Cotton

Vanaf € 22,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Cocoon - Mummyliner Cotton

Het Oostenrijkse merk Cocoon heeft oneindig veel lakenzakken. In allerlei materialen, kleuren en afmetingen. We hebben een aantal types voor u geselecteerd, waarbij de criteria de kwaliteit en de betaalbaarheid waren.

Deze katoenen lakenzak voelt heerlijk zacht aan en is betaalbaar. Katoen is nu eenmaal niet zo duur. Voldoet verder natuurlijk wel aan alle eisen van een lakenzak. Hij is alleen ietsje zwaarder dan andere lichtgewicht modellen.

Een speciaal weefsel kenmerkt het katoen dat wordt gebruikt voor Cocoon lakenzakken; lichtgewicht, zeer fijn en duurzaam. Het is ademend en zacht voor de huid. Katoen is wasbaar in de machine en kleurvast.

Waarom een lakenzak?
Binnenzakken voor in de slaapzak zijn echt geweldig. Ze werken natuurlijk extra isolerend, de slaapzak blijft schoon en bij warmere nachten slaapt u alleen in de binnenzak, of legt de slaapzak er als een deken overheen. Gaat u geen spijt van krijgen.

Deze mummyliner is speciaal gemaakt voor mummyslaapzakken en loopt taps toe. De mummyliner heeft ook een capuchon met koord, een voeteneind met boxconstructie en is volledig dubbelgestikt.

Kenmerken:

• Gewicht: 340 gram
• Warmte prestatie: +2,9 ºC
• Afmeting: 241x90/56 cm
• Pakmaat: 19x9,5 cm 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 709176
EAN / ISBN 799696101565

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewMummyliner Cotton
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!