Samenwerking

Samenwerking
In de loop van de jaren is de Fietsvakantiewinkel een groot aantal samenwerkingsverbanden aangegaan. Dit klinkt dan eigenlijk veel te stijf, meer is er sprake van trots en liefde. Het zijn namelijk allemaal clubs, die op wat voor manier dan ook, het fietsen willen promoten. Dat wij ons hier sterk verbonden mee voelen moge duidelijk zijn. Hieronder een opsomming:

Europafietsers:
Een niet-commerciële organisatie van vrijwilligers die vakantiefietsen door Europa wil bevorderen. Zo zijn zij bijvoorbeeld de makers van de route naar Santiago en de Middellandse Zee. Voor slechts 12,- euro kunt u donateur worden. Naast dat u hen ondersteunt kan het u ook veel voordeel opleveren in onze Webshop, namelijk:
  10% korting op alles, echt waar! (m.u.v. Nederlandstalige boeken i.v.m. wet op vaste boekenprijs) 
* Let op: Deze korting geldt niet voor aanbiedingen en bundelkorting en cursussen

Landelijke Fietsplatform/Nederland Fietsland:
Het doel van het label Nederland Fietsland - ontwikkeld door het Landelijk Fietsplatform - is om zowel het landelijk netwerk (LF-net) als de regionale knooppuntnetwerken zo breed mogelijk te promoten. De Fietsvakantiewinkel beheert de Webshop van Nederland Fietsland.


Santos Fietsen
Sinds De Fietsvakantiewinkel weer een winkel heeft, staat daar een mooie Santos-vakantiefiets te prijken. Dat is niet voor niets. Santos is een merk waarmee we ons erg verbonden voelen. Het bedrijf heeft dezelfde identiteit als wij proberen te zijn; lange-termijn-denken, betrouwbaar en degelijk, schoonheid door eenvoud, veel liefde voor de fietsvakantie en een prettige ongedwongen service.

santos

Fietsvakantiepagina.nl:

Deze website heeft als doel om (aankomende) vakantiefietsers informatie te verschaffen over fietsvakanties in het algemeen, maar ook de fietscondities per land komen uitgebreid aan bod: hoe zijn de wegen, hoe reageert het andere verkeer, zijn er mooie routes, zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden, enzovoort.
fietsvakantiepagina logo