SQ lab Grips 711 Trekking Rohloff

A - SQ lab Grips 711 Trekking Rohloff

Vanaf € 14,95 Normale prijs € 24,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Reden aanbieding: gaat uit het assortiment!

SQ lab Grips 711 trekking Rohloff
Dezelfde grips als de 711 maar dan geschikt voor fietsen met Rohloff/Nexus/Alfine versnellingsnaaf.

SQlab behoeft volgens ons geen nadere introductie. Het merk komt met zijn concepten, zadelbreedtes, getrapte zadels en de actieve demping al jaren als succesvolste merk uit de bus in de zadeltests van de Duitse vakbladen. Sinds enige jaren leggen zij zich met alle ergonomische kennis ook toe op handgrepen. Wij hebben de 711-serie uitgekozen als meest geschikte voor uw trekkingfiets. Deze is in een rubberen en lederen uitvoering te krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten rubber al gelang naar de behoefte van het comfort van de hand.

Vorm en comfort
Als u uw hand buigt, zult u zien dat dit eerder hoekig is dan mooi rond. (zie ook afbeelding). Dat is precies de reden dat SQlab de handgrepen 6-hoekig heeft gemaakt, rekening houdend met de plek van de buiging natuurlijk. Zie hiervoor ook de getekende afbeelding. Die werkt het meest verduidelijkend.
De twee zenuwplekken die het belangrijkst zijn voor toevoer naar uw hand zijn de carpaaltunnen (verzorgt duim-, wijs- en middelvinger) en de ulnarzenuw (verzorg pink en ringvinger). De grips zijn zo gemaakt dat deze op een zo groot mogelijke manier ontlast worden.

Ergonomie die past. Verschillende maten.
Vasthouden, sturen en remmen zijn de belangrijkste functies van de greep - en die moet bovendien comfortabel zijn. Alleen een greep die perfect in de hand past voldoet daaraan. Daarom zijn er SQlab handgrepen in verschillende diameter. (maat S/M/L). Via het SQlab meetsysteem voor handgrepen kan de juiste maat worden bepaald.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702533
EAN / ISBN 4260086852788

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewA - SQ lab Grips 711 Trekking Rohloff
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden