Giro fietshelm Agilis

Giro fietshelm Agilis

Vanaf € 74,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Giro - fietshelm Agilis

De Giro Agilis is een universele helm met het design van de veel en veel duurdere Synthe. De helm maakt dus gebruik van hetzelfde koelsysteem en het geweldige RocLoc 5 verstelsysteem. Ook de Giro Agilis heeft een in-mold constructie met een sterke polycarbornaat buitenlaag en een impact absorberende schuimvoering. Hierdoor is de helm lichter en sterker dan een vergelijkbare helm zonder het In-Mold proces. De Giro Agilis heeft 32 luchtgaten voor een perfecte luchtcirculatie!

Hiermee is dit echt een prima modale helm voor gebruik tijdens uw fietsvakantie. Degelijk en hij ziet er ook nog prettig gestroomlijnd uit. U kunt veel duurder gaan, maar voor een fietsvakantie is deze zeker goed genoeg. In onze fysieke winkel is dit echt de beste verkochte helm. De meeste klanten vinden deze helm vaak gewoon het lekkerste zitten. Moeilijk uit te leggen maar wel een feit. Hiernaast ziet de helm er prettig en mooi uit. De Giro Agilis is het beste compromis tussen degelijk, mooi, en betaalbaar.

Verschil met Giro Register
Het meest in het oog vallende verschil is natuurlijk de klep van de Register; deze ontbreekt bij de Agilis. Verder zijn de verstelsystemen van de helmen verschillend (RocLoc5 versus RocLocSport). De Agilis is ook in verticale positie te verstellen; de Register alleen in horizontale positie. Ook scoort de Agilis hoger met betrekking tot ventilatie. De Agilis in meerdere maten te verkrijgen, waardoor deze wat minder 'lomp' oogt.

 Eigenschappen:
• Fietshelm voor heren/dames
• Gestroomlijnd design
• Licht van gewicht: 260 gram
• In-Mold Polycarbonaat buitenschaal met ESP liner
• RocLoc 5verstelsysteem
• Superieur ventilatiesysteem van 32 luchtgaten
• Maat: S (51-55 cm) en M (55-59 cm) en L (59-63 cm) (zie ook afbeelding met meetinstructie)

In-Mold Construction: De In-Mold Constructie combineert een sterke polycarbonaat buitenschaal met een schokabsorberende helm schuimvoering. Dankzij het fusieproces is het mogelijk om betere te ventilatiesystemen te creëren, zodat In-Mold helmen lichter- en koeler zijn dan de traditionele helmen.

Roc Loc 5 verstelsysteem: Een grensverleggend verstelsysteem, wat betreft comfort, stabiliteit, afstelbaarheid en gewichtsbesparing. Met Roc Loc 5 kunt u eenvoudig met één hand zowel de spanning afstellen als ook de verticale positie van de helm aanpassen.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703577

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewGiro fietshelm Agilis
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!