Ergon Bar Ends Gp3 (Voor Met Rohloffnaaf)

Bar Ends GP3 (Voor Met Rohloffnaaf)

Vanaf € 49,95

Maat L uitverkocht. Word eind november 2022 weer verwacht!

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Ergon GP3 Barends (voor met Rohloffnaaf)

Uw handen bepalen het comfort
Heeft u wellicht wel eens last van uw handen tijdens uw lange tochten dan biedt ERGON ongelofelijk veel comfort. Speciaal ontwikkeld voor ambitieuze tourfietsers die niet alleen aan de grips, maar ook aan de bardends de hoogste eisen stellen qua ergonomie en comfort. Verkoop altijd per set !! Grootste truk is dat er eigenlijk geen hoek moet zitten tussen uw hand en de pols. Zit dit in 1 lijn, zoals met deze handvaten dan heeft u de beste doorbloeding en geen beknelling van de zenuwen. Het feit dat de hand meer oppervlak van de handvaten ontmoet versterkt dit effect. Hierdoor wordt de kant op tintelende of gevoelloze vingers en handen tot bijna nul teruggebracht. Ronde handvatten bieden een contactoppervlak van ongeveer 60%. De handvatten van de Ergon performance- en raceserie hebben op grond van hun anatomische vorm een contactoppervlak van 100%

Over Ergon
Onjuiste ergonomie op de fiets kan ongemak veranderen in scherpe pijn en kan uw dag op de fiets verpesten. Ergonomie richt zich op de persoon, niet op de technologie. Bij Ergon staan fietsers in het centrum van de zoektocht naar de beste verbinding tussen rijder en fiets. Bike ergonomie is een uiterst gecompliceerd inspanning en vereist kennis in verschillende disciplines. Het Ergon ontwikkelingsteam bestaat uit specialisten op verschillende gebieden, er zijn fiets deskundigen, racers, sport wetenschappers, ergonomie deskundigen, ingenieurs en industrieel ontwerpers.
Het doel is het ontwikkelen van producten die resulteert in de beste ergonomie voor fietsers, die de beste wetenschappelijke principes te combineert met de uitvoerbaarheid. De prestaties van Ergon producten is getest in het laboratorium wetenschappelijke studies, op de test rigs van de technische instituten en net zo belangrijk is met bloed, zweet en tranen in het dagelijks gebruik of op het World Cup circuit. Fietsen pers editorials, internationale design awards en tal van overwinningen in de zwaarste race omstandigheden in de wereld bevestigen de fietsprestaties van Ergon.

De GP3 performance - Met korte halflange barends om kunnen varieren
Dit is van Ergon de versie met de halflange barends. U kunt u u handen dus steeds wisselen van de al comfortabele handvatten naar de barends. Deze barends zijn los te bevestigen van de handvatten. U bepaalt dus zelf hoe sportief u zit is. Hoe verder weg de barends staan hoe meer u voorover zit. Dit doen de sportieve fietsers onder ons nogal eens, tevens is dit prettig bij het klimmen. 

Alles op een rij:
• Type: Ergon Performance GP3 voor fietsen met Rohloffnaaf (rechter en linker handvat zijn hier gewoon verschillend van lengte)
• Voorzien van een kleime bar-end waardoor je het handvat op 2 meerdere manieren kan vasthouden
• Optimale drukverdeling en een correcte hand/pols houding.
• Instelbare polshoek
• Schokdemping
• Drie aparte contactvlakken voor:
• Duimvlak met een glad oppervlak voor minimale schuring.
• Handpalm vlak met middelmatige wrijving
• Vingertop vlak met hoge wrijving zorgt voor maximale grip
• Altijd per set geleverd
• Leverbaar in Small Of Large (zie afbeeldingen)

Meer info op de site ven Ergon
Klik HIER voor een uitgebreide PDF over de GP2 en 3

Steeds weer als best getest
Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Bij diverse testen uitgevoerd door bijvoorbeeld gerenormeerde Duitse fietsbladen als "Trekkingbike" en "Radfahren" komen ze als beste uit de test naar voren.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 459139
EAN / ISBN 4260477061379

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewBar Ends GP3 (Voor Met Rohloffnaaf)
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!