Betalen

Betalen
Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In onze webshop zijn er verschillende manieren om uw bestelling te betalen. Deze komt u vanzelf tegen als u uw bestelling wilt gaan afrekenen. U kunt in onze check-out kiezen voor de volgende opties:

  • iDeal, mister Cash, vPay: alle 3 manieren van directe betaling online.
  • Creditcard: wij accepteren visa, mastercard en maestro.
  • Paypal: een veilig en veelgebruikt alternatief voor online betalingen.
  • Betalen na levering: voor bestellingen binnen Nederland tot € 50,- kan er gekozen worden voor betaling na levering middels een factuur. Deze ontvangt u per mail van ons.
Ik verwacht geld terug van jullie, maar ik kan dit niet vinden in mijn rekeningoverzicht. Hoe komt dit?

Wij maken gebruik van Buckaroo voor onze betalingen. Wanneer u geld van ons terugkrijgt, storten wij dit terug via Buckaroo op de rekening waarmee uw bestelling is betaald. Over het algemeen beginnen wij de beschrijving met “Fietsvakantiewinkel” zodat u het eenvoudig terug kunt vinden in uw overzicht. Het kan enkele werkdagen duren voor een betaling zichtbaar is op uw rekening, dit verschilt per bank. Heel soms gaat er iets mis bij Buckaroo waardoor een betaling niet goed gaat. Schroom dan niet contact met ons op te nemen via de mail.

Wat zijn jullie bankgegevens?

Onze bankgegevens zijn:

Rabobank IBAN:

NL35RABO0130119105

Rabobank BIC:

RABONL2U

VB-Duitsland:

10681900 (Volksbank Gronau-Ahaus BLZ 40164024)

 

Kan ik ook kiezen voor betalen na levering?

Het is mogelijk om te kiezen voor betaling achteraf. Dit kan alleen voor bestellingen binnen Nederland tot een bedrag van €25,-. De factuur ontvangt u per e-mail.

Wij verzoeken u de factuur binnen 14 dagen na ontvangst te betalen, onder vermelding van uw factuurnummer.

Wanneer u niet tijdig betaalt ontvangt u binnen enkele weken een betalingsherinnering per post. Hierna volgt een laatste herinnering per e-mail. Is de betaling na deze laatste herinnering niet binnen 5 dagen voldaan, dan schakelen wij DAS-incassobureau in. U bent dan ook verantwoordelijk voor de incassokosten, die al snel oplopen tot € 25,-.

Bent u uw factuur kwijt? Als u een account bij ons heeft, kunt u daar een kopie van uw factuur vinden. Heeft u geen account? Laat ons dit dan weten, wij kunnen u een digitale kopie opsturen.