Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
(Web)winkel

Wij zijn een webwinkel met een heel leuke fysieke winkel. Onze fysieke winkel is elke vrijdag geopend van 09:30u tot 16:30u. De webwinkel draait de hele week door: bestellingen worden elke werkdag verzonden*.

 

Bereikbaarheid per mail
U kunt ons per mail bereiken op: winkel@fietsvakantiewinkel.nl of door op onze contactpagina het formulier in te vullen. Controleer uw e-mailadres a.u.b. goed, hier zal onze reactie naar verzonden worden.
Wij zitten elke werkdag* in de mail. U kunt voor alle vragen bij ons terecht, maar kijk vooral ook even door de rest van de klantenservice heen of het antwoord er misschien al tussen staat. In het hoogseizoen kan het zo druk zijn dat het wat langer duurt voor u een reactie ontvangt. Wij doen ons best uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. Het kan wel zijn dat wij ons in het hoogseizoen (mei-september) moeten beperken in onze antwoorden; uitgebreid advies over de verschillende kampeermiddelen, kleding en kaarten/gidsen lukt dan even niet. Kijk vooral eens bij de informatie die we voor u op een rijtje hebben gezet met betrekking tot o.a. slaapzakken en fietstenten. Met betrekking tot fietsroutes vindt u hier wellicht alvast inspiratie.

Ons adres:
Fietsvakantiewinkel
Celsiusweg 12
6662 PX Elst (Gelderland)
Nederland

*maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook kiezen voor de optie 'Afhalen bij ons in Elst (Gelderland)'. Dit is op onze winkel-locatie in Elst.

Afhalen is alleen mogelijk op werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen kantoortijden (avonden en feestdagen uitgesloten). U ontvangt een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt voor afhalen, dit is een apart bericht van de bestelbevestiging die automatisch wordt verzonden. Wij mailen zodra het pakketje voor u klaarligt, dat is vaak nog dezelfde dag. Het kan incidenteel voorkomen dat iets niet op voorraad is, dan laten we het u natuurlijk ook weten.

In dit tweede bericht wordt ook aangegeven tussen welke tijden u langs kunt komen om uw bestelling af te halen.

Let op: Bij het afhalen gaat het echt om afgeven voor ons. Voor vragen en info is het op dit moment gewoon te druk met het verwerken van de bestellingen en de mail.

Beurzen/open dagen
Vanwege Covid-19 hebben wij afgelopen jaar de open dagen afgezegd. Voorlopig staan wij niet op beurzen en hebben wij geen open dagen gepland. Zodra er verandering in komt zullen wij dit hier aangeven.