Fisio GT Dames

Fisio GT Dames

Vanaf € 69,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Terry Fisio GT Dames

Terry heeft zadels voor 4 categorieën: Sport, Fitness, Touring en de Stad. De Touringserie is uitermate geschikt voor ons vakantiefietsers, het licht sportieve type zeg maar, waarbij de zitpositie vrij rechtop is, daar we goed om ons heel willen kijken. De belasting zal dan ook voor een groot deel op onze zitbeenderen rusten. Middels de wat bredere achterkant wordt de druk hier beter verdeeld, dan bij een smallere achterkant. 

De Fisio GT is het beste zadel wat wij hebben van Terry.  Hij is hetzelfde als de Fisio Flex Gel met dien verschil dat er geen gel in zit en het zadeldek hier echt handgemaakt is van DuraLux, een licht kunstleer; sterk, onderhoudsvriendelijk, ademend en water/vuilafstotend en dempingsmateriaal van Comfort Foam wat nog weer beter werkt en iets comfortabeler aanvoelt. Ook hier de toevoeging van de BASF-Dempers. Deze zorgen voor meer comfort op langere tochten en geven een effectieve rugbescherming. 

Het brede zitgedeelte aan de achterzijde zorgt voor effectieve druk verdeling. Het slanke ontwerp in het midden en de zadelneus zorgt dat op een een prettige manier van zitpositie kan worden gewisseld. Speciaal ontwikkeld voor een iets meer rechtop zitpositie, waarbij een groter deel van het lichaamsgewicht op de zitbotten steunt. Een ideaal zadel dus voor langeafstandsritten. 

2 Maten afhankelijk van de afstand tussen uw zitbotjes:
Afstand tussen zitbotjes 9-12 cm: Fisio GT
Afstand tussen zitbotjes 12-15 cm: Fisio GT MAX 

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet. Klik HIER

Eigenschappen:
Grootte: 9-12 of 12-15 (Max)
Gewicht: ca. 400 g ·
Zadeldek:  DuraLux ® Microfiber
Constructie: Handgemaakt 
Binnenkant: Vacuüm injectie, ComfortFoam

Zadelrails: Licht koolstofstaal zilver. Geschikt voor oa Topeakzadeltas

Geld teruggarantie 30 dagen
Terry is zo overtuigd van hun zadels dat zij een extra goed verkoopargument hebben verzonnen: 30 dagen geld-teruggarantie
U kunt het zadel 30 dagen zonder risico uitproberen. Bent u daarna ontevreden dan kan het onbeschadigde zadel terug gebracht worden of worden teruggestuurd (portokosten voor klant). Hierbij moet ook de originale verpakking onbeschadigd worden meegezonden, net als de faktuur/bestelbevestiging.

Meer uitleg van Terry-site:
Zeer heldere info en uitleg over de specifieke kenmerken van Terry-zadels vind u op hen site. Kijk naar welk specifiek aspect u geïnteresseerd bent en klik door:
Hele Catalogus Terry
Dynamisch zittten
Werkzame ontlasting
Afstanden zitbotjes

Schokdempers

Het merk Terry
Terry komt uit Duitsland. Zij houden zich al sinds 1994 op een wetenschappelijke manier bezig met het thema zadels. Ze zijn pioniers op het gebied van ergonomische fietszadels en beschikken over omvangrijke kennis en ervaring om de zitstress te verminderen. De ontwikkeling van Terry-zadels wordt al jaren wetenschappelijk en medisch begeleid door sportergonoom Dr. Tofaute en uroloog Dr. Niekerken. Met de wetenschappelijke benadering liep Terry altijd voorop.
Voor de prijs die u betaalt heeft u een prima fietsvakantiezadel. 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701811
EAN / ISBN 4260477060334

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewFisio GT Dames
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden