Helinox Chair Zero High Back

Helinox Chair Zero High Back

Vanaf € 169,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Helinox Chair Zero High Back - Superlicht, nog comfortabeler zitten

Hoera, Helinox heeft weer een nieuw perfect fietsvakantiestoeltje aan hun assortiment weten toe te voegen! De Chair Zero High Back maakt gebruik van hetzelfde doek als de Chair Zero, maar zit iets hoger boven de grond en het allerbelangrijkste verschil is natuurlijk de hoge rug! Hierdoor zit dit stoeltje nog een stuk comfortabeler. Dus vind je gewicht wel belangrijk, maar wil je toch zo min mogelijk inleveren op comfort? Dan zit je goed met dit stoeltje. Met zijn gewicht van 690 gram nog altijd bijna 300 gram lichter dan de klassieke Chair One (gewicht 960 gram). Het gewichtsverschil ten opzichte van deze Chair One komt door het gebruik van ander materiaal van het zitje: dit voelt wat gladder aan en in plaats van gaas zijn er open ventilatiegaten. Verder staat de stoel wat dichterbij de grond dan de Chair One en is de zit iets minder stabiel. Kom vooral ook proefzitten in onze winkel, dan kunt u zelf het verschil voelen.

Ook voor de Chair Zero High Back is een Ground Sheet verkrijgbaar die voorkomt dat het stoeltje wegzakt in (natte) grond. Zie hieronder bij 'andere producten die mogelijk iets voor u zijn'.

Specificaties
• Totaal gewicht incl. hoes: 690 gram
• Pakvolume: 40x12x12 cm
• Hoogte: 82 cm
• Zithoogte van grond: 31 cm
• Frame: DAC aluminium stokken
• Maximale belasting: 120 kg
• Wordt geleverd inclusief hoesje

Over Helinox
Helinox staat voor sterk, functioneel en lichtgewicht. Met name door het gebruik van degelijk materiaal - supersterke DAC-stokken -  maken ze dit helemaal waar. De Chair One - niet voor niets meerdere keren winnaar van de Red Dot Awards - is niet meer weg te denken uit de fietskampeerwereld en wordt inmiddels vergezeld door Helinox stoeltjes die bijvoorbeeld nog lichter of juist comfortabeler zijn. Voor ieder wat wils.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 704196
EAN / ISBN 8809759231947

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewHelinox Chair Zero High Back
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!