Hoofdlamp Spot 400 Graphite

Hoofdlamp Spot 400 Graphite

€ 39,95
Leverbaar

Verzending binnen 5 werkdagen

Ea falli mucius conclusionemque eum, et iudico omittam periculis has. Idque atqui convenire quo et, vel justo civibus explicari no.

Uitverkocht. Verwachten we eind maart binnen te krijgen.

  • Lang leve de specialist

    Alles wat wij doen en verkopen is fietsvakantie-gerelateerd.

  • Fietsen maakt het hoofd leeg en het hart open

    Even niet presteren. Beginnen, en de rest komt vanzelf op je af.

  • Eenvoudig gelukkig is gelukkig eenvoudig

    Misschien wel de grootste rijkdom van een fietsvakantie.

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Black Diamond Spot 400 - héél veel licht in de duisternis!!!

Black Diamond is al jaren een toonaangevend Amerikaans merk met vele innovaties en zeker topkwaliteit. Dat er een garantie van 3 jaar op de lampjes zit is hiervan een uitstekende bevestiging. De Black Diamond Spot 400 is uw kracht in de duisternis, of je nou licht nodig hebt bij het koken of gewoon in de nacht een tocht wilt maken. Het is een krachtige en superheldere hoofdlamp met een maximale lichtopbrengst van 400 lumen.

Deze compacte krachtpatser van Black Diamond heeft een stand voor elke snelle activiteit, van een krachtige straal voor verre afstanden tot dimmen en flitsen. De Rode LED SinglePower lamp verlicht je nabije omgeving, terwijl je niet eerst door de felle standen hoeft te schakelen. Verder is deze lamp voorzien van een 'lock'-stand, zodat de batterij niet per ongeluk leeg loopt in je rugzak of ergens anders. Tot slot is de hoofdlamp voorzien van een batterij-indicator, zodat je altijd op tijd je batterijen kunt vervangen.

Het bijzondere aan deze hoofdlamp is dat deze met AAA-batterijen (meegeleverd) kan worden gebruikt, maar dat er ook een aparte Li-ion batterij kan worden aangeschaft, zodat je de hoofdlamp via USB kunt opladen.

Wat is het verschil tussen de Spot 400 & de Cosmo 350?
De Spot is nog feller dan de Cosmo 350 Hoofdlamp van Black Diamond. Daarnaast heeft de Spot ook een dichtbij en veraf-stand en is de Spot voorzien van zogenaamde PowerTap (door tegen de zijkant van de lamp te tikken, gaat deze meteen naar de felste stand) en Brightness Memory (de lamp gaat automatisch naar de laatst gebruikte stand als je de lamp weer aanzet).

Eigenschappen
• Dual-Fuel: kan worden gebruikt met 3 AAA-batterijen (meegeleverd) of met de oplaadbaare BD 1500 Li-ion batterij en opladen (apart aan te schaffen) voor maximale flexibiliteit
• Lumens: tot maximaal 400 lumen
• Maximale afstand lichtbundel: 100 m.
• Brandtijd: max. 200 uur
• Batterijen: 3 x AAA (inbegrepen)
• Batterij-indicator geeft aan hoe vol de batterij is (percentage)
• Gewicht (inclusief batterijen): 78 gram
• Waterdicht (IPX Rating): 8 (30 minuten onder water getest (1,1 m. diep). Als de lamp ondergedompeld is geweest, de lamp daarna volledig laten drogen.)
• Met de volgende lichtstanden: dichtbij & veraf, dimstand, knipperstand, red night vision (ook te dimmen en knipperstand), lock-stand.
• PowerTap technologie: snel wisselen tussen maximale output en gedimde lamp
• Brightness memory: als je de lamp weer aanzet gaat 'ie automatisch naar de stand waarop je hem had staan voordat je de lamp uitzette.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703877
EAN / ISBN 793661519744

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewHoofdlamp Spot 400 Graphite
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!