Bell-fietshelm Tracker R

Bell-fietshelm Tracker R

Vanaf € 39,90

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Bell-fietshelm Tracker R - Luxe uitstraling, scherp geprijsd!

Zeker goed genoeg voor ons vakantiefietsers
Dit is met recht een allemansvriend en daarmee goed geschikt voor ons vakantiefietsers. Niet te veel praatjes, toeters en bellen. Prima dus voor de meesten onder ons. De helm is hiernaast, voor de kwaliteit die hij biedt, zeer vriendelijk geprijsd. Hiernaast is hij natuurlijk ook altijd bruikbaar voor uw weekendtochtjes, naar het werk etc.

Technische gegevens
De helm is zeer makkelijk instelbaar en heeft een universele maat van 54-61 cm. Past dus altijd, mogen we dan wel zeggen.
Door de gebruikte In-Mold technologie is de schokdemping uitstekend. De In-Mold constructie is het proces van het samensmelten van een sterke microlaag op de polystyreen voering van de helm. In-Mold helmen zijn versterkt op cruciale plaatsen rond de ventilatie openingen wat resulteert in lichte, koele en sterke helmen.

De Bell Tracker R is dus zeker een multi-inzetbare helm waarmee je ook nog eens goed voor de dag komt! De Bell Tracker R helm is makkelijk op en af te zetten, makkelijk verstelbaar dankzij het Ergo Fit verstelsysteem en zijn zeer stevige In-Mold polycarbonaat buitenschaal. Kortom de Bell Tracker R is een veilige zeer sportieve multi-inzetbare helm die u prima gaat begeleiden op al uw komende fietsvakanties.

Eigenschappen:
Kleur: zwart of grijs
Gewicht: 273 gram
Aantal ventilatiegaten: 25
Maat: Universeel 54-61 cm hoofdomtrek

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 701583

Reviews 2

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewBell-fietshelm Tracker R
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!