Compressible Pillow

Compressible Pillow Cinch

Vanaf € 23,95

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Thermarest Compressible Pillow Cinch

Mocht u nog een plekje vrij hebben in uw tassen dan is de luxe van een kussen snel terugverdiend: 's morgens heerlijk fris en fit aan de start van de nieuwe dagetappe.
Het kussen is samendrukbaar en kan worden opgeborgen in z'n eigen flap. Daardoor neemt het kussen niet al te veel plek in, maar het geeft u wel veel meer comfort bij het slapen. Zeker niet het kussen met het kleinste pakvolume, maar wel heerlijk comfortabel.
Het kussen is gevuld met schuim dat over is van de productie van de matjes en is daarmee ook nog eens verantwoord. De hoes bestaat voor 60% uit heerlijk zacht, gerecycled polyester.

Update in 2022
De Compressible Pillow heeft in 2022 een update gehad en heet nu Compressible Pillow Cinch. Het belangrijkste verschil is dat het kussentje makkelijker is op te vouwen en bevestigd wordt middels een lusje. Ook kan de stevigheid van het kussen aangepast worden door het koord strakker of losser aan te trekken.

Eigenschappen:
• Gewicht: 210 gram (Small); 295 gram (Regular)
• Afmetingen: 28x38x13 cm (Small); 33x46x15 cm (Regular)
• Het kussen mag in de wasmachine worden gewassen

Het merk Therm-A-Rest
Cascade Designs, Inc. begon ruim 40 jaar geleden met het simpele idee om een meer comfortabele slaapmat te maken voor lichtgewicht kamperen. Sindsdien is Cascade met o.a. het merk Therm-A-Rest één van de meest gerespecteerde merken in de outdoor industrie geworden. Hoewel er veel veranderd is, staat Therm-A-Rest nog altijd voor hoogwaardige kwaliteit met sterk innovatieve producten. Denk eens aan de NeoAir matten met hun hoge comfort en kleine pakvolume. Het meeste materiaal wordt gemaakt in Amerika of Ierland.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702372
EAN / ISBN 040818115480

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewCompressible Pillow Cinch
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden