Fietskaart Zwitserland

Zwitserland Fietskaart

€ 17,50
Leverbaar

Verzending binnen 3-4 werkdagen

Ea falli mucius conclusionemque eum, et iudico omittam periculis has. Idque atqui convenire quo et, vel justo civibus explicari no.
  • Lang leve de specialist

    Alles wat wij doen en verkopen is fietsvakantie-gerelateerd.

  • Fietsen maakt het hoofd leeg en het hart open

    Even niet presteren. Beginnen, en de rest komt vanzelf op je af.

  • Eenvoudig gelukkig is gelukkig eenvoudig

    Misschien wel de grootste rijkdom van een fietsvakantie.

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

De fietskaart voor heel Zwitserland. Uiteraard staan alle Veloland-routes ingetekend. Hiernaast zijn ook alle regionale- en MTB-routes, alsmede hellingen (op 3 niveau´s) ingetekend. Verder zijn fietsreparatieplekken weergegeven. Voor fietsers die diverse routes aan elkaar willen knopen in Zwitserland is deze kaart meer dan goed genoeg..Waterbestendig!!!

Wie Zwitserland per fiets wil ontdekken, kan een fietstrektocht maken langs één van de negen bewegwijzerde lange-afstandsfietsroutes van het nationale route-netwerk. Samen zijn ze 3000 km lang plus 2000 km regionale routes en ATF-trajecten.

Voor rustige fietsers zijn er tochten door de dalen, langs de grote rivieren en de vele meren, of door het vlakke Mittelland. Kies je voor meer uitdaging, dan biedt de heuvelachtige Jura de nodige klim. Voor de doordouwers op de pedalen wachten de indrukwekkende Alpenpassen.

Wordt het ergens te steil dan kan je vaak met fiets en al de trein, bus, boot of zelfs kabelbaan nemen, en zo moeilijke passages overbruggen.
De negen nationale fietsroutes zijn uniform bewegwijzerd. De routeborden zijn rood met daarin een witte fiets en het nummer en de naam van de route. Aan stations en op routesplitsingen staan informatieborden. De doorgaande routes sluiten op elkaar aan of kruisen elkaar.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 114623
EAN / ISBN 9783259024003
Schaal 1:301.000

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewZwitserland Fietskaart
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)