Helinox Chair Zero

Helinox Chair Zero

Vanaf € 109,95

Beide kleuren uitverkocht. Levertijd nog onbekend.

Productomschrijving

Video Product

Video Product

Productomschrijving

Helinox Chair Zero - Superlicht, comfortabel zitten

Bij Helinox zitten ze zeker niet stil. De Chair Zero is het lichtste stoeltje van Helinox en kan worden gezien als de opvolger van de populaire Chair One. Zelfde model, zelfde stokken, maar met een totaalgewicht van 510 gram is hij ruim 400 gram lichter. Wij kijken normaal niet op de grammen, maar dit scheelt toch echt behoorlijk veel gewicht. Het gewichtsverschil komt door het gebruik van ander materiaal van het zitje: dit voelt wat gladder aan en in plaats van gaas zijn er open ventilatiegaten. Verder staat de stoel wat dichterbij de grond dan de Chair One en is de zit iets minder stabiel. Kom vooral ook proefzitten in onze winkel, dan kunt u zelf het verschil voelen.

Ook voor de Chair Zero is een Ground Sheet verkrijgbaar die voorkomt dat het stoeltje wegzakt in (natte) grond. Zie bij aanverwante artikelen.

Winnaar Outdoor Industry Award 2017
De Helinox Chair Zero heeft een gouden award gewonnen: "Helinox lightweight camping chairs started a whole new trend. The Chair Zero weighs just 460 grams. This is amazingly light for such a comfortable chair. It also packs down amazingly small into any backpack.”

Specificaties
• Totaal gewicht incl. hoes: 510 gram
• Totaal gewicht frame & zitje: 490 gram
• Pakvolume: 35x10x10 cm
• Hoogte: 64 cm
• Zithoogte van grond: 28 cm
• Frame: DAC aluminium stokken
• Maximale belasting: 120 kg
• Wordt geleverd inclusief hoesje

Over Helinox
Helinox staat voor sterk, functioneel en lichtgewicht. Met name door het gebruik van degelijk materiaal - supersterke DAC-stokken -  maken ze dit helemaal waar. De Chair One - niet voor niets meerdere keren winnaar van de Red Dot Awards - is niet meer weg te denken uit de fietskampeerwereld en wordt inmiddels vergezeld door Helinox stoeltjes die bijvoorbeeld nog lichter of juist comfortabeler zijn. Voor ieder wat wils.

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 702868
EAN / ISBN 8809272098751

Reviews 7

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewHelinox Chair Zero
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!