Fisio Climavent Gel Women

Fisio Climavent Gel Women

Vanaf € 89,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Terry Fisio Climavent Gel Dames
Heerlijk ventilerend

Terry heeft zadels voor 5 categorieën: Race, Sport, Fitness, Touring en de Stad. De Touringserie is uitermate geschikt voor ons vakantiefietsers, het licht sportieve type zeg maar, waarbij de zitpositie vrij rechtop is. Wij als vakantiefietsers willen immers vooral goed om ons heen kijken. De belasting zal dan ook voor een groot deel op onze zitbeenderen rusten. Middels de wat bredere achterkant wordt de druk hier beter verdeeld dan bij een smallere achterkant. Het Efficiënte ComfortGel in het zadel zal de drukverdeling uiteraard nog versterken.

Wat dit zadel bijzonder maakt is het nieuwe ClimaVent oppervlak. Het dek heeft een opengevewen stof die zorgt voor een permanente laag lucht tussen het lichaam en het zadeloppervlak, waardoor een optimaal zitklimaat is gegarandeerd. Heerlijk ventilerend.

Alle Terry Touringzadels werken met het 3-zone comfort principe. Deze drie verschillende comfortzones zorgen ervoor dat de ontlasting van het genitale gebied zo groot mogelijk is. Dit terwijl de drukverdeling goed is en er een prima ondersteuning is voor uw zitbotjes. Het zadel is UV-bestendig en heeft een ademende werking waardoor u weinig last van zweet zult hebben.

Verschil met de andere Terry-zadels
Het grootste verschil voor ons is het materiaal van het zadel. Het zadeldek van de Climavent Gel is zeer ventilerend. En dat is vooral handig als je wat vaker last hebt van een broeiend gevoel. Net zoals de Fisio Flex Gel en Fisio GT heeft ook het ClimaVent zadel schokdempers (BASF-dempers), wat zorgt voor nog meer comfort. Net als de Fisio GT is het ClimaVent zadel met de hand gemaakt.

2 Maten afhankelijk van de afstand tussen uw zitbotjes:
Afstand tussen zitbotjes 9-12 cm: Fisio Climavent Gel Standaard
Afstand tussen zitbotjes 12-15 cm: Fisio Climavent Gel MAX 

Een fietszadel kopen
Bijna niets is zo persoonlijk als een zadel kopen. We hebben hiervoor één en ander voor u op een rij gezet, klik hier.

Eigenschappen:
Afmetingen: L: ca. 260 mm / B: ca. 170 mm
Grootte: 9-12 cm (Standaard) of 12-15 cm (Max)
Zadeldek
: ClimaVent
Binnenkant: ComfortFoam, ComfortGel
Zadelrails: Licht koolstofstaal zilver. Geschikt voor zadeltassen met het QuickClick systeem zolas deze Topeak zadeltas

Geld teruggarantie 30 dagen
Terry is zo overtuigd van hun zadels dat zij een extra goed verkoopargument hebben verzonnen: 30 dagen geld-teruggarantie
U kunt het zadel 30 dagen zonder risico uitproberen. Bent u ontevreden dan kan het onbeschadigde zadel binnen deze periode terug gebracht worden of worden teruggestuurd (portokosten voor klant). Hierbij moet ook de originele verpakking onbeschadigd worden meegezonden, net als de factuur/bestelbevestiging.

Meer uitleg van Terry-site
Zeer heldere info en uitleg over de specifieke kenmerken van Terry-zadels vindt u op hun eigen site.

Het merk Terry
Terry komt uit Duitsland. Zij houden zich al sinds 1994 op een wetenschappelijke manier bezig met het thema zadels. Ze zijn pioniers op het gebied van ergonomische fietszadels en beschikken over omvangrijke kennis en ervaring om de zitstress te verminderen. De ontwikkeling van Terry-zadels wordt al jaren wetenschappelijk en medisch begeleid door sportergonoom Dr. Tofaute en uroloog Dr. Niekerken. Met de wetenschappelijk benadering liep Terry altijd voorop
Voor de prijs die u betaalt heeft u een prima fietsvakantiezadel.  

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 703619
EAN / ISBN 4260477068811

Reviews 1

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewFisio Climavent Gel Women
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!