Travelsheet Cotton

Travelsheet Cotton !

Vanaf € 24,95

Productomschrijving

Video Product

Productomschrijving

Cocoon - Travelsheet Cotton

Het Oostenrijkse merk Cocoon heeft oneindig veel lakenzakken. In allerlei materialen, kleuren en afmetingen. We hebben een aantal types voor u geselecteerd, waarbij de criteria de kwaliteit en de betaalbaarheid waren.

Deze katoenen lakenzak voelt heerlijk zacht aan en is betaalbaar. Dat heeft alles met het materiaal te maken. Katoen is nu eenmaal niet zo duur. Voldoet verder natuurlijk wel aan alle eisen van een lakenzak. Hij is alleen een/twee onsjes zwaarder dan andere lichtgewicht modellen.

Een speciaal weefsel kenmerkt het katoen dat wordt gebruikt voor Cocoon lakenzakken: lichtgewicht, zeer fijn en duurzaam. Het is ademend en zacht voor de huid. Katoen is wasbaar in de machine en kleurvast.

Waarom een lakenzak?
Binnenzakken voor in de slaapzak zijn echt geweldig. Ze werken natuurlijk extra isolerend, de slaapzak blijft schoon en bij warmere nachten slaapt u alleen in de binnenzak, of legt de slaapzak er als een deken overheen. Gaat u geen spijt van krijgen.

Deze travelsheet is geschikt voor de rechthoekige slaapzakken, de zogenaamde dekenmodellen. De lakenzak heeft een opening aan de zijkant met klittenbandsluiting, een vak om uw kussen in te doen en is dubbelgestikt.

Kenmerken:

• Gewicht: 410 gram
• Warmte prestatie: +2,9 °C
• Afmeting: 220x90 cm
• Pakmaat: 19,5x9 cm 

Alle kenmerken op een rij

Alle kenmerken op een rij
Artikelnummer 700616
EAN / ISBN 799696101558

Reviews

Schrijf uw eigen review

Plaats een reviewTravelsheet Cotton !
Laat anderen zien hoe mooi uw route/product is en plaats maximaal 4 foto’s.(Toegestane bestanden: .jpg en .png)
Foto’s graag in één keer tegelijkertijd uploaden
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!